Ngjarje

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, prezanton z. Piro Misha në postin e drejtuesit të Bibliotekës Kombëtare

02 shtator 2019


 

Më datë 2 shtator 2019, në mjediset e Bibliotekës Kombëtare, Ministrja e Kulturës znj. Elva Margariti, prezantoi z. Piro Misha në postin e drejtuesit të institucionit duke shprehur kënaqësinë që, me z. Misha, - një personalitet të letrave shqipe, prej eksperiencës dhe urtësisë së të cilit institucioni do të përfitojë, - do ta çojnë Bibliotekën Kombëtare drejt një faze të re. Gjithashtu, falenderoi znj. Persida Asllani, e cila largohet nga drejtimi i Bibliotekës Kombëtare pas një pune 5-vjeçare, që në krye të një stafi të përkushtuar, solli një frymë të re në institucion, duke e bërë atë më të hapur për publikun dhe për studiuesit dhe mbi të gjitha, për kurajën për të vazhduar detyrën edhe kur ky institucion kalonte situatë ekstreme.