Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 39 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 39.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Vepra letrare / Neço Muko (H) Marjoti; Andrea Varfi; Engjëllushe Varfi (Sanxhaku)
2 Këngë të Milosaut : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi; Xhevahir Spahiu
3 Napoleon / Evgenij V. Tarle; Javer Malo; Andrea Varfi
4 Antologji për gruan / Andrea Varfi; Ali Xhiku; Çapajev Gjokutaj; Drago Siliqi
5 Asma : poemë / Andrea Varfi
6 Ndjenja për Atdhenë : vjersha / Sali Butka; Andrea Varfi
7 V.1 : Poezi / Rozeta Uçi; Andrea Varfi
8 Li - Sao apo brenga e internimit : poemë kineze e shk.3-të para erës sonë / Çu Juan; Andrea Varfi; Eqerem Biba; Hiqmet Agolli
9 V.2 : Serafin Topia / Andrea Varfi
10 V.3 : Rrëfime të arbrit : poemë / Andrea Varfi
11 Këngë të Milosaut : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi
12 Këngë të Milosaut : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi
13 Krutan i mërguar : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi
14 Rrëfime të Arbrit : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi
15 Serafina Topia : poemë / Jeronim De Rada; Andrea Varfi
16 Qivuret / Ugo Foscolo; Andrea Varfi
17 Ndjenja e zemrës : vjesha / Ramiz Harxhi; Andrea Varfi
18 Ndjenjat e zemrës : vjersha / Ramiz Harxhi; Andrea Varfi
19 Odisea : këngët I - XII / Homerus; Spiro Çomora; Andrea Varfi
20 Në këtë gji deti : poezi / Mauricio Caprile; Andrea Varfi
21 Këngë / Andrea Varfi
22 Hënëzat e kuqe : tregime nga jeta e Leninit / Aleksandr Kononov; Andrea Varfi
23 Tregime mbi Leninin / Aleksandr Kononov; Andrea Varfi
24 Miqësi : vjersha / Zihni Sako; Andrea Varfi
25 Vepra letrare / Andrea Varfi
26 Vepra letrare / Andrea Varfi; Rozeta Uçi
27 Poezi / Hiqmet Nazim; Andrea Varfi
28 Këngë për liri / Memo Meto; Andrea Varfi
29 Përshëndetja e maleve : vjersha të zgjedhura / Andrea Varfi
30 Legjenda dhe tregime / Aleksandr S. Puskin; Andrea Varfi
31 Këngë popullore nga çamëria / Fatos M. Rrapaj; Andrea Varfi
32 Këngëtarja arbëreshe : poemë / Francesco Antonio Santori; Andrea Varfi
33 Vepra letrare / Veli Stafa; Alaydin Stafa; Andrea Varfi
34 Himni i Ushtrisë Nacionalçlirimtare / Andrea Varfi
35 Gjaku që ti derdhe nuk do teret kurrë : [Poezi kushtuar Riza Cerovës] / Andrea Varfi
36 Zemra kërkon miqësinë : Neço Muko Marjoti - jeta dhe vepra / Andrea Varfi
37 Shpirti partizan; Vëlla e motër ata qenë : [poezi] / Andrea Varfi
38 Himni i Republikës : [poezi] / Andrea Varfi
39 Kol Mirdita : [homazh njeriut të letrave] / Andrea Varfi

Show details      New search