Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 738 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 100.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Shtëpia prej çokollate / Wilhelm Grimm; Jakob Grimm; Jorgo Vllaho
2 Muku i vogël : përralla të zgjedhura / Wilhelm Hauff; Shpëtim Çuçka
3 Tre shokë : roman / Erich Maria Remarque; Robert Shvarc
4 Na ishte një herë... : përralla / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; Neka Turkeshi
5 Kur fle shiu : përralla / Fatmira Beqaraj; Llazar Taçi
6 Udhëkryqi : tregim / Hans G. Wahn; Edvin Koshi; Xhevahir Lleshi
7 Porta e ligjit : tregime të zgjedhura / Franz Kafka; Gjergj Vlashi
8 Bardhabora e të shtatë xhuxhat
9 Enigma e një vrasjeje : roman / Stefan Mur; Sokrat Gjerasi; Vladimir Bako
10 Fëmijët e fundit e Shevenbornit ose...cila është e ardhmja jonë? / Gudrun Pausewang; Ledia Dhrimo
11 Obelisku i zi : historia e një rinie të vonuar : roman / Erich Maria Remarque; Robert Shvarc
12 Titanik : tragjedia e një gjigandi oqeanik / Pelz Von Filenau; N. Fevzi
13 Historia pa mbarim : roman / Michael Ende; Robert Shvarc
14 Aventurat e baronit Mynhauzen / Rudolph Erich Raspe; Harrillaq Kekezi
15 Gaspër kësula dhe gjigandi Garbulio / Janosch; Kastriot Mahilaj
16 Procesi : roman / Franz Kafka; Gjergj Vlashi; Petraq Risto; Maksim Gjinaj
17 E Bukura dhe Bisha / Lutfi Alia
18 Letra e gruas sime të vdekur : një nekrologji plot pikëllim / Gjovalin Gjadri; Petraq Kolevica; Edith Kolevica
19 Amerika ose I zhdukuri : roman / Franz Kafka; Raif Hasani; Vladimir Bako
20 Borëbardha dhe trëndafili i kuq : përrallë / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; L. Muzhaqi; J. Noonan
21 Një natë në Lisbonë : roman / Erich Maria Remarque; Arben Ristani; Loredan Bubani
22 Të qeshim gjermanisht : 100 shkaqe vënë në letër për të qeshur të rinj e të vjetër / Enver Robelli; Murat Ahmeti; Nazif Lepaja
23 Iluminacione / Walter Benjamin; Afrim Koçi; Viktor Kalemi
24 Tercina të zemres : poezi / Annemarie Bostroem; Leo Manastirliu; Saimir Libohova
25 Gëte : jeta dhe vepra / Herman Grimm; Injac Saraçi
26 Walter Benjamin : 1892-1940; Gungaçi; Kohë të errëta; Zhytësi i perlave / Hannah Arendt; Gjergj Peçi; Gentian Çoçoli
27 Dyzet vdekje në Sarandë / Silke Blumbach; Moikom Zeqo
28 Lexime të çastit : aforizma të një moralisti të madh / Hermann Hesse; V. Michels; Agim Doksani
29 Rrobaqepësi dinak / Wilhelm Grimm; Jakob Grimm; Dajana Baça; Adnand Zaloshnja
30 Gëci i Berlihingenit / Johann Wolfgang von Goethe; Skënder Luarasi
31 Xhuxhi hundëmadh / Wilhelm Hauff; Sabina Ymeri
32 Çifutka e Toledos : roman historik / Lion Feuchtwanger; Robert Shvarc; Kujtim Ymeri
33 Tercina të zemrës / Annemarie Bostroem; Robert Shvarc
34 Asgjë të re nga fronti i perëndimit : roman / Erich Maria Remarque; Robert Shvarc; Filip Rrumbullaku
35 Dy drama / Bertolt Brecht; Robert Shvarc
36 Mbrojtja e ujqërve : poezi / Hans Magnus Enzensberger; Robert Shvarc
37 Kanguri fluturues : përralla / Paul Maar; Fatmira Beqaraj; Xhevat Beqaraj
38 Poezi gjermane, austriake, zvicerane / Petraq Kolevica
39 Anestezi lokale : roman / Günter Grass; Afrim Koçi
40 Harku i Triumfit : roman / Erich Maria Remarque; Robert Shvarc; Mariana Ymeri
41 Shkolla e lepurushëve : përrallë në vargje / Fritz Koch-Gotha; Mihallaq Zilexhiu; Pandeli Koçi
42 Collected poems / José Maria de Navarro
43 Antike Topoi in der deutschen Philhellenenliteratur : Untersuchungen zur Antikerezeption in der Zeit des griechischen Unabhängigkeitskriges : (1821-1829) / Friedgar Löbker
44 Letër babait / Franz Kafka; Agim Doksani; Georges Bataille
45 Magjistarja e vogël / Otfried Preussler; Rasim Stojkaj; Skënder Hasko; Winnie Gebhardt-Gayler
46 Tregime të zgjedhura / Franz Kafka; Gjergj Vlashi; Petraq Risto
47 Beni dashuron Anën : roman për fëmijë / Peter Härtling; Afrim Koçi
48 Hitleri dhe gratë. Ditari intim i Eva Braunit / Douglas L. Hewlett; Eva Braun; Leonard Mero; Filip Rrumbullaku
49 Borëbardha dhe shtatë xhuxhat / Wilhelm Grimm; Jakob Grimm; Agim Doksani
50 Hirushja / Wilhelm Grimm; Jakob Grimm; Agim Doksani
51 Katër shokët; Gjethja magjike; Xhuxhat / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; Taulant Tafa; Eri Tafa
52 Princesha e pyllit / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; Taulant Tafa; Eri Tafa
53 E mashtruemja / Thomas Mann; Jak Mita; Sulejman Drini
54 Daullja e llamarintë / Günter Grass; Ramiz Kelmendi; Ali Podrimja
55 Daullja e llamarintë / Günter Grass; Ramiz Kelmendi; Ali Podrimja
56 Dramat në prozë / Friedrich von Schiller; Skënder Luarasi
57 Die Geschichte von dem kleinen Muck : ein Märchen / Wilhelm Hauff; Fritz Fischer; Ludwig Harig
58 Maksi dhe Morici / Wilhelm Busch; Ali Dhrimo; Sejdin Cekani
59 Thëllëza e detit : poezi origjinale dhe përkthime nga gjerm. / Aleks F. Çoku; Kristaq F. Shabani
60 Tregime të zgjedhura : rruga drejt përkthyesit / Marsela Likaj
61 Poezi të zgjedhura / Hans Magnus Enzensberger; Fatmir Alimani; Korab Hoxha
62 An Encyclopedia of German women writers : 1900-1903 : biographies and bibliographies with exemplary readings / Brian Keith-Smith
63 An Encyclopedia of German women writers : 1900-1903 : biographies and bibliographies with exemplary readings / Brian Keith-Smith
64 Qielli s'ka preferenca : roman / Erich Maria Remarque; Doriana Ndoi; Xhevahir Lleshi
65 Udhëtari dhe hija e tij / Friedrich Nietzsche; Taulant Hatia
66 Kthimi i popullit të humbur : tregime / Ana Zegers; Ledia Dhrimo; Sejdin Cekani
67 Dashuri në Bangkok : tregime / Christine Gräen; Sabina Dhrimo; Sejdin Cekani
68 Dimensionen der Liebe : drama / Gjergj Kola; Hans Gubi; Elke Steiner
69 Blerina dhe zana / Peter Holeinone; Maria Grazia Boldorini; Grejsa Ymeri
70 Blerina dhe flutura / Peter Holeinone; Maria Grazia Boldorini; Grejsa Ymeri
71 Blerina dhe xhuxhi / Peter Holeinone; Maria Grazia Boldorini; Grejsa Ymeri
72 Blerina dhe ylli / Peter Holeinone; Maria Grazia Boldorini; Grejsa Ymeri
73 H dhe nisi vetëm nga kureshtja : autobiografia e një të droguare dhe prostitutë fëmijë / Christiane F.; Arben Gazioni; Rovena Kokoshi
74 Buka e viteve të hershme : novelë / Heinrich Böll; Nikolla Pire; Gazmend Krasniqi
75 Afritë përzgjedhëse : roman / Johann Wolfgang von Goethe; Aristidh Ristani
76 Borëbardha dhe shtatë xhuxhët / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; Irena Toçi
77 Hansel dhe Gretel / Jakob Grimm; Wilhelm Grimm; Irena Toçi
78 An Encyclopedia of German women writers 1900-1933 : biographies and bibliographies with exemplary readings / Brian Keith-Smith
79 Prill në Paris : roman / Michael Wallner; Elda Boriçi (Gjana)
80 Budenbrokët : historia e rënies së një familjeje : roman / Thomas Mann; Loredan Bubani; Klio Evangjeli
81 Budenbrokët : historia e rënies së një familjeje : roman / Thomas Mann; Loredan Bubani; Klio Evangjeli
82 Siddhart'ha : poemë indiane / Hermann Hesse; Nikolla Pire
83 Für einen Bissen Fleisch : das schwärzeste aller Verbrechen / Karlheinz Deschner
84 Dashnori i gjysmëhijes / Alfred Andersch; Irena Nasi; Sejdin Cekani
85 Beni do Anën : novelë për fëmijë / Peter Härtling; Ada Ramaj; Afërdita Avdiko (Dervishi)
86 Von Rom nach Sendai. Von Japan nach Amerika : Reisetagebuch 1936 und 1941 / Karl Löwith
87 Duaje të afërmin tënd : roman / Erich Maria Remarque; Sokrat Gjerasi; Loredan Bubani
88 Rio Amargo : roman / Gudrun Pausewang; J. de la Forest Divonne
89 Vainqueur aux points / Gisela Elsner; Albert Kohn
90 Le naufrage du Titanic : une comédie / Hans Magnus Enzensberger; Robert Simon
91 Në liqenin e rosave dhe Histori minjsh / Heinz Benzenberg
92 Voyage nocturne / Wolfgang Hildesheimer; Gabrielle Wittkop-Ménardeau
93 Tri jetët e Ana Marksit : tri romane / Christine Grän; Brikena Kadzadej; Sejdin Cekani
94 Tregime të zgjedhura : rruga drejt përkthyesit / Salian Çullhaj
95 Aprés / Erich Maria Remarque; Raoul Maillard; Christian R Sauerwein
96 Études allemandes : recueil dédié à Jean-Jacques Anstett
97 D'une réalisme sans rivages : Picaso, Saint-John Perse, Kafka / Roger Garudy
98 Fragments / Novalis; Armel Guerne
99 La philosophie biologique de Goethe / Émile Callot
100 Die Villa am Bosporus / Sigrid Weiner

Ka 638 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 100 hit(s)  New search