Përshkrimi
MARC
Teknologjia ushqimore : (Nr. i rekordit 104046)
000 | _@ 00928cam a22002771i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900000110095 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20240411111038.0 | ||
006 | _@ aa||||||||||||| || | ||
008 | _@ 171204s1976 aa a||||||||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000110095 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00000110095 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _c AL-TiNLA | |
080 0# | _a 664 (075.3) | ||
100 1# | _9 21402 | _a Papazisi, Evgjeni | |
245 10 | _a Teknologjia ushqimore : | _b për specialitetin kimi ushqimore të shkollës së mesme teknologjike / | _c Evgjeni Papazisi ; Hysen Dibra. |
260 ## | _a Tiranë : | _b Shtëpia Botuese e Librit Shkollor, | _c 1976. |
300 ## | _a Disp.3, 187 f. : | _b me il. | |
650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 130238 | _a Ushqimi i konservuar |
650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 128147 | _a Tekste për shkollat e mesme |
700 1# | _9 61308 | _a Dibra, Hysen | |