Përshkrimi
MARC
Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra. (Nr. i rekordit 106067)
| 000 | _@ 00892cam a22002651i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 201900000112118 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20230918144811.0 | ||
| 006 | _@ aa||||||||||||| || | ||
| 008 | _@ 180226s1972 aa a||||||||||||| ||alb | ||
| 016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000112118 | |
| 035 ## | _a (AL-TiNLA)00000112118 | ||
| 040 ## | _a AL-TiNLA | _c AL-TiNLA | |
| 080 0# | _a 636 .085 :663.15 | ||
| 245 00 | _a Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra. | ||
| 260 ## | _a Tiranë : | _b Ministria e Bujqësisë, | _c 1972. |
| 300 ## | _a 11 f. : | _b me il. | |
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 129531 | _a Mikrobiologjia industriale |
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 127097 | _a Majaja (Tharmi) |
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 125620 | _a Ushqimi për bagëtinë |
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 126288 | _a Fermentimi |