Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra. (Nr. i rekordit 106067)

000 _@ 00892cam a22002651i 4500
001 _@ 201900000112118
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20230918144811.0
006 _@ aa||||||||||||| ||
008 _@ 180226s1972 aa a||||||||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900000112118
035 ## _a (AL-TiNLA)00000112118
040 ## _a AL-TiNLA _c AL-TiNLA
080 0# _a 636 .085 :663.15
245 00 _a Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra.
260 ## _a Tiranë : _b Ministria e Bujqësisë, _c 1972.
300 ## _a 11 f. : _b me il.
650 #7 _2 AL-TiNLA _9 129531 _a Mikrobiologjia industriale
650 #7 _2 AL-TiNLA _9 127097 _a Majaja (Tharmi)
650 #7 _2 AL-TiNLA _9 125620 _a Ushqimi për bagëtinë
650 #7 _2 AL-TiNLA _9 126288 _a Fermentimi
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk