Përshkrimi
MARC
Teknologjia e konservave / (Nr. i rekordit 110757)
| 000 | _@ 00788cam a22002771i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 201900000133807 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20230321092345.0 | ||
| 006 | _@ aa||||||||||||| || | ||
| 008 | _@ 180717s1966 aa a||||||||||||| ||alb | ||
| 016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000133807 | |
| 035 ## | _a (AL-TiNLA)00000133807 | ||
| 040 ## | _a AL-TiNLA | _c AL-TiNLA | |
| 080 0# | _a 664.8/.9 | ||
| 100 1# | _9 64860 | _a Ramaj, Perlat | |
| 245 10 | _a Teknologjia e konservave / | _c Perlat Ramaj. | |
| 260 ## | _a Tiranë : | _b Naim Frashëri, | _c 1966. |
| 300 ## | _a 252 f. : | _b me il. | |
| 500 ## | _a Bibliogr. | ||
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 124781 | _a Industria ushqimore |
| 650 #7 | _2 AL-TiNLA | _9 129095 | _a Konservimi i ushqimeve |