Përshkrimi
MARC
Analizat e produkteve ushqimore / (Nr. i rekordit 34637)
000 | _@ 01010nam a22002891i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900000035402 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210326195017.0 | ||
006 | _@ aa||||||||||||| || | ||
008 | _@ 070523s1964 aa a||||||||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000035402 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00000035402 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
080 ## | _a 663 /664 :543.06 (075.8) | ||
245 00 | _a Analizat e produkteve ushqimore / | _c adapt. nga Muharrem Frashëri. | |
260 ## | _a Tiranë : | _b Dega e Botimeve të Universitetit, | _c 1964. |
300 ## | _a Disp. 2, 129 f. : | _b me il. | |
500 ## | _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës | ||
650 04 | _9 124781 | _a Industria ushqimore | |
650 04 | _9 129821 | _a Pije | |
650 04 | _9 126833 | _a Kimia analitike | |
650 04 | _9 128146 | _a Tekste për shkollat e larta | |
700 1# | _9 15650 | _a Frashëri, Muharrem | _e adapt. nga |