Ndikimi i koncentrimit të majasë në fermentimin dhe në formimin e alkooleve të larta në birrë : (Nr. i rekordit 451045)

000 _@ 01188nam a2200301 i 4500
001 _@ 201900700005046
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327080855.0
006 _@ a||||||m||||||| ||
008 _@ 150925s2015 aa ||||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700005046
035 ## _a (AL-TiNLA)00700005046
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.4 .031.1 (043.3)
100 1# _9 85296 _a Pehlivani, Kastriot
245 10 _a Ndikimi i koncentrimit të majasë në fermentimin dhe në formimin e alkooleve të larta në birrë : _b disert. për marrjen e gradës shkencore "Doktor" / _c Kastriot Pehlivani ; udhëheq. shkenc. Donika Prifti.
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2015.
300 ## _a VII, 122 fl. , _c 29 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl. 122
650 04 _9 129822 _a Pije alkoolike _v Disertacione
650 04 _9 131854 _a Birra _v Disertacione
650 04 _9 126288 _a Fermentimi _v Disertacione
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 21237 _a Prifti, Donika _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk