Hulumtimi i ndikimit të kushteve të fermentimit gjatë prodhimit të birrës në formimin e diacetilit dhe alkooleve të larta : (Nr. i rekordit 451076)

000 _@ 01286nam a2200325 i 4500
001 _@ 201900700005077
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327080858.0
006 _@ a||||||m||||||| ||
008 _@ 151026s2015 aa ||||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700005077
035 ## _a (AL-TiNLA)00700005077
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.45 (043.3)
080 ## _a 661.72 (043.3)
100 1# _9 85714 _a Lajçi, Xhemë
245 10 _a Hulumtimi i ndikimit të kushteve të fermentimit gjatë prodhimit të birrës në formimin e diacetilit dhe alkooleve të larta : _b disert. për marrjen e gradës shkencore "Doktor" / _c Xhemë Lajçi ; udhëheq. shkenc. Petrit Dodbiba.
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2015.
300 ## _a XVIII, 133 fl. , _c 29 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit. : Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl. 125-132
650 04 _9 129822 _a Pije alkoolike _v Disertacione
650 04 _9 131854 _a Birra _v Disertacione
650 04 _9 126288 _a Fermentimi _v Disertacione
650 04 _9 125271 _a Alkoole _v Disertacione
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 11127 _a Dodbiba, Petrit _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk