Përshkrimi
MARC
Ndikimi i parametrave fiziko-kimike të maltit në cilësinë dhe teknologjinë e prodhimit të birrës : (Nr. i rekordit 453258)
| 000 | _@ 01245nam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 201900700007261 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20210327081234.0 | ||
| 006 | _@ a||||||m||||||| || | ||
| 008 | _@ 180817s2018 aa ||||||m||||||| ||alb | ||
| 016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900700007261 | |
| 035 ## | _a (AL-TiNLA)00700007261 | ||
| 040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
| 080 ## | _a 663.43 (043.3) | ||
| 100 1# | _9 94712 | _a Kamburi, Tanja | |
| 245 10 | _a Ndikimi i parametrave fiziko-kimike të maltit në cilësinë dhe teknologjinë e prodhimit të birrës : | _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / | _c Tanja Kamburi ; udhëheq. shkenc. Luljeta Pinguli. |
| 264 #1 | _a Tiranë, | _b [s.n.], | _c 2018. |
| 300 ## | _a XI, 122 fl. , | _c 30 cm. | |
| 500 ## | _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl.120-121 | ||
| 650 04 | _9 124781 | _a Industria ushqimore | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 131854 | _a Birra | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 126843 | _a Kimia teknologjike | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 126288 | _a Fermentimi | _v Disertacione |
| 655 #4 | _a Disertacione | ||
| 700 1# | _9 90144 | _a Pinguli, Luljeta | _e udhëheq. shkenc. |