Ndikimi i parametrave fiziko-kimike të maltit në cilësinë dhe teknologjinë e prodhimit të birrës : (Nr. i rekordit 453258)

000 _@ 01245nam a2200313 i 4500
001 _@ 201900700007261
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327081234.0
006 _@ a||||||m||||||| ||
008 _@ 180817s2018 aa ||||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700007261
035 ## _a (AL-TiNLA)00700007261
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.43 (043.3)
100 1# _9 94712 _a Kamburi, Tanja
245 10 _a Ndikimi i parametrave fiziko-kimike të maltit në cilësinë dhe teknologjinë e prodhimit të birrës : _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / _c Tanja Kamburi ; udhëheq. shkenc. Luljeta Pinguli.
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2018.
300 ## _a XI, 122 fl. , _c 30 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl.120-121
650 04 _9 124781 _a Industria ushqimore _v Disertacione
650 04 _9 131854 _a Birra _v Disertacione
650 04 _9 126843 _a Kimia teknologjike _v Disertacione
650 04 _9 126288 _a Fermentimi _v Disertacione
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 90144 _a Pinguli, Luljeta _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk