Përshkrimi
MARC
Implementimi i HACCP-ISO, 9001-22000 si një sistem menaxhimi dhe kontrolli në industrinë e prodhimit të birrës : (Nr. i rekordit 453791)
| 000 | _@ 01356nam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 201900700007794 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20210327081325.0 | ||
| 006 | _@ aa|||||m||||||| || | ||
| 008 | _@ 190408s2018 aa a|||||m||||||| ||alb | ||
| 016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900700007794 | |
| 035 ## | _a (AL-TiNLA)00700007794 | ||
| 040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
| 080 ## | _a 663.4 (043.3) | ||
| 100 1# | _9 37775 | _a Petre, Aleksandër | |
| 245 10 | _a Implementimi i HACCP-ISO, 9001-22000 si një sistem menaxhimi dhe kontrolli në industrinë e prodhimit të birrës : | _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / | _c Aleksandër Petre ; udhëheq. shkenc. Rozana Troja. |
| 264 #1 | _a Tiranë, | _b [s.n.], | _c 2018. |
| 300 ## | _a IX, 89 fl. : | _b me il. ; | _c 30 cm. |
| 500 ## | _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl. 89 | ||
| 650 04 | _9 124781 | _a Industria ushqimore | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 126843 | _a Kimia teknologjike | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 131854 | _a Birra | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 125862 | _a Cilësia | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 124704 | _a Kontrolli | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 130738 | _a Standarde | _v Disertacione |
| 655 #4 | _a Disertacione | ||
| 700 1# | _9 20408 | _a Troja, Rozana | _e udhëheq. shkenc. |