Implementimi i HACCP-ISO, 9001-22000 si një sistem menaxhimi dhe kontrolli në industrinë e prodhimit të birrës : (Nr. i rekordit 453791)

000 _@ 01356nam a2200337 i 4500
001 _@ 201900700007794
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327081325.0
006 _@ aa|||||m||||||| ||
008 _@ 190408s2018 aa a|||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700007794
035 ## _a (AL-TiNLA)00700007794
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.4 (043.3)
100 1# _9 37775 _a Petre, Aleksandër
245 10 _a Implementimi i HACCP-ISO, 9001-22000 si një sistem menaxhimi dhe kontrolli në industrinë e prodhimit të birrës : _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / _c Aleksandër Petre ; udhëheq. shkenc. Rozana Troja.
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2018.
300 ## _a IX, 89 fl. : _b me il. ; _c 30 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl. 89
650 04 _9 124781 _a Industria ushqimore _v Disertacione
650 04 _9 126843 _a Kimia teknologjike _v Disertacione
650 04 _9 131854 _a Birra _v Disertacione
650 04 _9 125862 _a Cilësia _v Disertacione
650 04 _9 124704 _a Kontrolli _v Disertacione
650 04 _9 130738 _a Standarde _v Disertacione
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 20408 _a Troja, Rozana _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk