Roli i ofertës gastronomike në atraktivitetin e një destinacioni : (Nr. i rekordit 453860)

000 _@ 01226nam a2200325 i 4500
001 _@ 201900700007863
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327081332.0
006 _@ a||||||m||||||| ||
008 _@ 190613s2019 aa ||||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700007863
035 ## _a (AL-TiNLA)00700007863
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 338.43 -6(496.5) :641/642 (043.3)
100 1# _9 97491 _a Brokaj, Matilda
245 10 _a Roli i ofertës gastronomike në atraktivitetin e një destinacioni : _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / _c Matilda Brokaj ; udhëheq. shkenc. Vita Koja.
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2019.
300 ## _a XIV, 168 fl. , _c 30 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Ekoomisë. - Bibliogr.: fl.145-158
650 04 _9 124842 _a Tregtia turistike _v Disertacione
650 04 _9 126419 _a Gastronomia _v Disertacione
650 04 _9 125801 _a Ushqimi _v Disertacione
651 #4 _9 132612 _a Shqipëri
651 #4 _9 133645 _a Gadishulli Ballkanik
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 33528 _a Koja, Vita _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk