Përshkrimi
MARC
Roli i ofertës gastronomike në atraktivitetin e një destinacioni : (Nr. i rekordit 453860)
| 000 | _@ 01226nam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 201900700007863 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20210327081332.0 | ||
| 006 | _@ a||||||m||||||| || | ||
| 008 | _@ 190613s2019 aa ||||||m||||||| ||alb | ||
| 016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900700007863 | |
| 035 ## | _a (AL-TiNLA)00700007863 | ||
| 040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
| 080 ## | _a 338.43 -6(496.5) :641/642 (043.3) | ||
| 100 1# | _9 97491 | _a Brokaj, Matilda | |
| 245 10 | _a Roli i ofertës gastronomike në atraktivitetin e një destinacioni : | _b disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / | _c Matilda Brokaj ; udhëheq. shkenc. Vita Koja. |
| 264 #1 | _a Tiranë, | _b [s.n.], | _c 2019. |
| 300 ## | _a XIV, 168 fl. , | _c 30 cm. | |
| 500 ## | _a Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Ekoomisë. - Bibliogr.: fl.145-158 | ||
| 650 04 | _9 124842 | _a Tregtia turistike | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 126419 | _a Gastronomia | _v Disertacione |
| 650 04 | _9 125801 | _a Ushqimi | _v Disertacione |
| 651 #4 | _9 132612 | _a Shqipëri | |
| 651 #4 | _9 133645 | _a Gadishulli Ballkanik | |
| 655 #4 | _a Disertacione | ||
| 700 1# | _9 33528 | _a Koja, Vita | _e udhëheq. shkenc. |