Përshkrimi
MARC
Përdorimi i fermenteve laktike si nje qasje e re në mbrojtjen e përbërësve natyralë dhe eleminimin e efeke-teve anësore në shëndetin e njeriut (Nr. i rekordit 519456)
| 000 | _@ 00836caa a2200217 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | _@ 20240000032053 | ||
| 003 | _@ AL-TiNLA | ||
| 005 | _@ 20240610114746.0 | ||
| 008 | _@ 240610s2021 aa |||||||||||||| ||alb| | ||
| 040 ## | _a BKSH | _c AL-TiNLA | |
| 084 ## | _a XIX Shëndetësia. Mjekësia | ||
| 100 1# | _9 86175 | _a Daliu, Patricia | |
| 245 1# | _a Përdorimi i fermenteve laktike si nje qasje e re në mbrojtjen e përbërësve natyralë dhe eleminimin e efeke-teve anësore në shëndetin e njeriut | ||
| 650 17 | _2 AL-TiNLA | _9 124681 | _a Mjekësia |
| 700 1# | _9 151920 | _a Ciampaglia, Roberto | |
| 700 1# | _9 151921 | _a Santini, Antonello | |
| 773 ## | _g Nr. 1 qershor 2021. f. 19 - 34. | _t Optime : reviste shkencore e "Albanian University" | _w 201900400001601 |