Mikrobiologjia e ushqimeve të fermentuara / (Nr. i rekordit 52849)

000 _@ 00956nam a2200301 i 4500
001 _@ 201900000053690
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210326204548.0
006 _@ aa||||||||||||| ||
008 _@ 100205s2010 aa a||||||||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900000053690
020 ## _a 9789995647407
035 ## _a (AL-TiNLA)00000053690
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.1 (075.8)
100 1# _9 59783 _a Shabani (Bezhani), Lauresha
245 10 _a Mikrobiologjia e ushqimeve të fermentuara / _c Lauresha Shabani (Bezhani).
250 ## _a Ribot.
260 ## _a Tiranë : _b Emal, _c 2010.
300 ## _a 253 f. : _b me il. ; _c 24 cm.
500 ## _a Pa ç., pa tir.
650 04 _9 128968 _a Kimia e ushqimit
650 04 _9 129531 _a Mikrobiologjia industriale
650 04 _9 128146 _a Tekste për shkollat e larta
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk