Përshkrimi
MARC
Mikrobiologjia e ushqimeve të fermentuara / (Nr. i rekordit 52849)
000 | _@ 00956nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900000053690 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210326204548.0 | ||
006 | _@ aa||||||||||||| || | ||
008 | _@ 100205s2010 aa a||||||||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000053690 | |
020 ## | _a 9789995647407 | ||
035 ## | _a (AL-TiNLA)00000053690 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
080 ## | _a 663.1 (075.8) | ||
100 1# | _9 59783 | _a Shabani (Bezhani), Lauresha | |
245 10 | _a Mikrobiologjia e ushqimeve të fermentuara / | _c Lauresha Shabani (Bezhani). | |
250 ## | _a Ribot. | ||
260 ## | _a Tiranë : | _b Emal, | _c 2010. |
300 ## | _a 253 f. : | _b me il. ; | _c 24 cm. |
500 ## | _a Pa ç., pa tir. | ||
650 04 | _9 128968 | _a Kimia e ushqimit | |
650 04 | _9 129531 | _a Mikrobiologjia industriale | |
650 04 | _9 128146 | _a Tekste për shkollat e larta | |