Përshkrimi
MARC
Teknologjia e përgatitjes së gjellëve 2 : (Nr. i rekordit 86882)
000 | _@ 00871nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900000092921 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210326222521.0 | ||
006 | _@ a|||||||||||||| || | ||
008 | _@ 150609s1989 aa |||||||||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000092921 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00000092921 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
080 ## | _a 641.5 (075.3) | ||
100 1# | _9 10608 | _a Harizi, Evgjeni | |
245 10 | _a Teknologjia e përgatitjes së gjellëve 2 : | _b ushqim social / | _c Evgjeni Harizi ; Donika Koça ; red. Teuta Mati. |
260 ## | _a Tiranë : | _b SHBLSH, | _c 1989. |
300 ## | _a 158 f. ; | _c 23 cm. | |
650 04 | _9 126420 | _a Gatimi | |
650 04 | _9 128147 | _a Tekste për shkollat e mesme | |
700 1# | _9 84256 | _a Koça, Donika | |
700 1# | _9 21413 | _a Mati, Teuta | _e red. |