Përshkrimi
MARC
Gatimi dhe vlerat ushqyese të perimeve / (Nr. i rekordit 98282)
000 | _@ 00881nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900000104328 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210326225927.0 | ||
006 | _@ a|||||||||||||| || | ||
008 | _@ 090105s1992 aa |||||||||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900000104328 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00000104328 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
080 ## | _a 641.55 :635.82 (083.12) | ||
100 1# | _9 60383 | _a Verteniku, Zenepe | |
245 10 | _a Gatimi dhe vlerat ushqyese të perimeve / | _c Zenepe Verteniku ; red. Karmen Pashaj ; red. Irma Labinoti. | |
260 ## | _a Tiranë : | _b Shtëpia Botuese Enciklopedike, | _c 1992. |
300 ## | _a 158 f. ; | _c 19 cm. | |
650 04 | _9 126420 | _a Gatimi | |
650 04 | _9 125714 | _a Perime | |
700 1# | _9 61323 | _a Pashaj, Karmen | _e red. |
700 1# | _9 54172 | _a Labinoti, Irma | _e red. |