Përshkrimi
MARC
Normativat dhe proçeset teknikologjike të prodhimeve të pastiçerisë.
Tipi i materialit:
LibraBotuar: Tiranë : Ministria e Tregtisë së Brendshme, 1979Të dhëna fizike: Pj.2, 266 f.Fjalët kyçe:Industria ushqimoreEmbëlsira
| Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
|---|---|---|---|---|
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
ar.32.e.45 | Ar.000030571 | sallë |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.150.t.30 | S.000144428 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.150.t.31 | S.000144429 | E lirë për huazim |
Libra