Përshkrimi MARC

Metodat e analizave kimiko- toksikologjike dhe bakteriologjike të produkteve ushqimore.

Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : Pa em., 1985Të dhëna fizike: Disp.1, 220 f.Fjalët kyçe:Higjiena
Ushqimi
Klasifikimi dhjetor universal: 614.31 :664
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.47.c.10 Shfleto2 raftin Ar.000038706 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.123.c.67 Shfleto2 raftin S.000172791 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.123.c.68 Shfleto2 raftin S.000172792 E lirë për huazim

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk