Përshkrimi MARC

Pastiçeria : lëndët e para, bazat dhe recetat klasike.

Instituti Kulinar Neranxi.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : Instituti Kulinar Neranxi, 2019Të dhëna fizike: 148 f. : me il. ; 25 cm.Shënime: Në fund të bot. fjalor terminologjik. - L.900, pa tir.ISBN: 9789928455130.Fjalët kyçe:Gatimi
Embëlsira
Klasifikimi dhjetor universal: 641.85 (083.12)
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.192.b.24 Shfleto2 raftin Ar.000104718 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.558.a.39 Shfleto2 raftin S.000410999 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.558.a.40 Shfleto2 raftin S.000411000 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.558.a.41 () S.000411001 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.558.a.42 Shfleto2 raftin S.000411002 E lirë për huazim

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk