Përshkrimi MARC

Mikrobiologjia : specialiteti : Teknologji ushqimore : niveli 3-vjeçar / Muharrem Frashëri ; red. Fejzi Koçi.

Autorët: Frashëri, Muharrem.
Koçi, Fejzi (red.).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : SHBLSH, 2003Të dhëna fizike: 200 f. : me il. ; 23 cm.Shënime: L.500, Tir.700.ISBN: 9992729570.Fjalët kyçe:Mikrobiologjia industriale
Tekste për shkollat e mesme
Klasifikimi dhjetor universal: 663.1 (075.3)
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.84.b.43 Shfleto2 raftin Ar.000059061 arkiv
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.161.d.51 Shfleto2 raftin S.000242526 book
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.161.d.52 Shfleto2 raftin S.000242527 book

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk