Përshkrimi
MARC
Mikrobiologjia : specialiteti : Teknologji ushqimore : niveli 3-vjeçar / Muharrem Frashëri ; red. Fejzi Koçi.
Autorët: Frashëri, Muharrem
.
Koçi, Fejzi (red.)
.
Tipi i materialit: 

Tekste për shkollat e mesme

Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
---|---|---|---|---|
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
ar.84.b.43 | Ar.000059061 | arkiv |
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.161.d.51 | S.000242526 | book |
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.161.d.52 | S.000242527 | book |