Përshkrimi
MARC
Analiza e produkteve ushqimore / përshtat. Muharrem Frashëri.
Frashëri, Muharrem (përshtat.)
.
Tipi i materialit: 

Pije

Kimia analitike

Tekste për shkollat e larta

Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
---|---|---|---|---|
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
ar.49.c.25 ( | )Ar.000039675 | sallë |
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.110.b.18 | S.000175501 | sallë |
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.110.b.42 | S.000175502 | E lirë për huazim |
Duke shfletuar vendndodhjet e rafteve Mbyll shfletuesin e raftit
ar.49.c.22 Vendburimet e mineraleve të dobishme dhe kërkimi i tyre / | ar.49.c.23 Automatika e sistemeve elektro - energjetike 2 : | ar.49.c.24 Anatomia normale e njeriut 2 : | ar.49.c.25 Analiza e produkteve ushqimore / | ar.49.c.26 Bazat e qepjes 1 : | ar.49.c.27 Biokimia mjekësore : | ar.49.c.28 Bazat e gjeologjisë 3 : |