Përshkrimi MARC

Turkish cuisine in historical perspective / Deniz Gürsoy ; transl. Joyce H. Matthews.

Autorët: Gürsoy, Deniz.
Matthews, Joyce H (transl.).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Istanbul : Oglak Yayincilik ve Reklamcilik, 2006Të dhëna fizike: 191 f. : me il. ; 26 cm.Shënime: Tit. origj.: Tarihin süzgecinde mutfak kültürümüz. - Bibliogr.: f.186-191.ISBN: 9753295642.Fjalët kyçe:Ushqimi
Gatimi
Historia
Termat gjeografikë: TurqiKlasifikimi dhjetor universal: 641.565 :28 (091)
641.55(560) (083.12)
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
p.533.a.14 () 000548844 E lirë për huazim

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk