Përshkrimi
MARC
Stabilizimi i karakteristikave fiziko-kimike dhe organoleptike të frutave dhe të perimeve me anë të proceseve të konservimit : disert. për shkallën e parë të të kualifikimit shkencor pasuniversitar për kërkimin e gradës shkenc. "Kandidat i Shkencave Kimike" / Lazër Bojaxhiu.
Autorët: Bojaxhiu, Lazër
.
Tipi i materialit: 

Konservimi dhe ruajtja --Disertacione

Perime --Disertacione

Fruta --Disertacione

DisertacioneKlasifikimi dhjetor universal: 664.84/.85 (043.3)
Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
---|---|---|---|---|
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
os.4.a.38 | Os.000001017 | sallë |