Përshkrimi MARC

Stabilizimi i karakteristikave fiziko-kimike dhe organoleptike të frutave dhe të perimeve me anë të proceseve të konservimit : autoreferat i disert. për shkallën e parë të kualifikimit shkencor pasuniversitar për kërkimin e gradës shkenc. "Kandidat i Shkencave Kimike" / Lazër Bojaxhiu.

Autorët: Bojaxhiu, Lazër.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelDisertacioneBotuar: Tiranë : Pa em., 1984Të dhëna fizike: 20 f. : 2 fl. tab.Shënime: Në krye të fl. tit.: Ministria e Industrisë së Lehtë dhe Ushqimore.Fjalët kyçe:Kimia teknologjike --Disertacione
Konservimi dhe ruajtja --Disertacione
Perime --Disertacione
Fruta --Disertacione
Disertacione
Klasifikimi dhjetor universal: 664.84/.85 (043.3)
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk