Përshkrimi MARC

Vlerësimi dhe ndikimi i disa mënyrave të përpunimit teknologjik në përmbajtjen e proteinave e të aminoacideve në ushqimet kryesore që përdoren për shpendët e derrat në vendin tonë : disert. për marrjen e gradës shkencore "Kandidat i shkencave" / Pandeli Thano ; udhëheq. shkenc. Vlash Mara.

Autorët: Thano, Pandeli.
Mara, Vlash (udhëheq. shkenc.).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelDisertacioneBotuar: Tiranë, [s.n.], 1990Të dhëna fizike: 109 fl. : me il. ; 30 cm.Shënime: Në krye të fl. së tit. : Inst. Kërkimeve Zooteknike e të Ushqyerit. - Bibliogr. fl.102-109.Fjalët kyçe:Bujqësia --Disertacione
Ushqimi për bagëtinë --Disertacione
Disertacione
Klasifikimi dhjetor universal: 636 .085 (043.3)

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk