Përshkrimi
MARC
Vlerësimi dhe ndikimi i disa mënyrave të përpunimit teknologjik në përmbajtjen e proteinave e të aminoacideve në ushqimet kryesore që përdoren për shpendët e derrat në vendin tonë : disert. për marrjen e gradës shkencore "Kandidat i shkencave" / Pandeli Thano ; udhëheq. shkenc. Vlash Mara.
Autorët: Thano, Pandeli
.
Mara, Vlash (udhëheq. shkenc.)
.
Tipi i materialit:
DisertacioneBotuar: Tiranë, [s.n.], 1990Të dhëna fizike: 109 fl. : me il. ; 30 cm.Shënime: Në krye të fl. së tit. : Inst. Kërkimeve Zooteknike e të Ushqyerit. - Bibliogr. fl.102-109.Fjalët kyçe:Bujqësia --DisertacioneUshqimi për bagëtinë --Disertacione
DisertacioneKlasifikimi dhjetor universal: 636 .085 (043.3)
| Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
|---|---|---|---|---|
Disertacione
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
os.13.c.29 () | os.000003338 | sallë |
Disertacione