Përshkrimi
MARC
Ndikimi i parametrave fiziko-kimike të maltit në cilësinë dhe teknologjinë e prodhimit të birrës : disert. në kërkim të gradës shkencore "Doktor" / Tanja Kamburi ; udhëheq. shkenc. Luljeta Pinguli.
Autorët: Kamburi, Tanja
.
Pinguli, Luljeta (udhëheq. shkenc.)
.
Tipi i materialit:
DisertacioneBotuar: Tiranë, [s.n.], 2018Të dhëna fizike: XI, 122 fl. , 30 cm.Shënime: Në krye të fl. së tit.: Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Shkencave të Natyrës. - Bibliogr.: fl.120-121.Fjalët kyçe:Industria ushqimore --DisertacioneBirra --Disertacione
Kimia teknologjike --Disertacione
Fermentimi --Disertacione
DisertacioneKlasifikimi dhjetor universal: 663.43 (043.3)
| Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
|---|---|---|---|---|
Disertacione
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
os.30.e.14 | Os.000008011 | sallë |
Disertacione