Përshkrimi
MARC
Menaxhimi i hoteleve Instituti Kulinar Neranxi
Instituti Kulinar Neranxi
.
Tipi i materialit:
LibraBotuar: Tiranë Instituti Kulinar Neranxi 2020Të dhëna fizike: 284 f. 24 cm.ISBN: 9789928455161.Fjalët kyçe:HoteleMenaxhimi
| Tipi i materialit | Vendndodhja | Koleksioni | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
|---|---|---|---|---|---|
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
Fondi i Arkivit | ar.201.b.15 () | Ar.000107220 | sallë |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
Fondi i përgjithshëm shqip | s.583.b.20 | S.000420840 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
Fondi i përgjithshëm shqip | s.583.b.18 | S.000420838 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
Fondi i përgjithshëm shqip | s.583.b.19 | S.000420839 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
Fondi i përgjithshëm shqip | s.583.b.21 | S.000420841 | E lirë për huazim |
Mbyll shfletuesin e raftit
| ar.201.b.12 Bushtrica : | ar.201.b.13 Gruaja tjetër | ar.201.b.14 Koncepti i ri i bufesë : | ar.201.b.15 Menaxhimi i hoteleve | ar.201.b.16 Unë Elton John : | ar.201.b.17 Kërkimi shkencor dhe menaxhimi i barnave : | ar.201.b.18 Një jetë i përgjuar : |
Libra