Përshkrimi MARC

Formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in cooked meat and the possibility of reducing their formation by vitamin E : international PhD course in Agricultural Technologies and Biotechnologies (Curriculum : WELFARE, Biotecnology and quality of Animal Production) : (Cycle XXXV) : related disciplinary scientific section : AGR/19 (Animal Husbrandy) : PhD thesis student Sanije Zejnelhoxha ; coordinator of PhD course e supervisor Giuseppe Maiorano ; Co-supervisors Siria Tavaniello, Isabel Ferreira

Autorët: Zejnelhoxha, Sanije.
Maiorano, Giuseppe (udhëheqës shkencor).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelDisertacioneCampobasso [S. Zejnelhoxha] 2022Të dhëna fizike: 146 fl. 30 cm.Fjalët kyçe:Bioteknologjia
Ushqimi
Komponime organike
Mishi
Disertacione
Klasifikimi dhjetor universal: 661.715.6 (043.3) Shënime për disertacionin:Disertacion Doktor i Shkencave Universita degli Studi del Molise. Departament of agricultural, Environmentasl and Food Sciences 2021/2022
Tipi i materialit Vendndodhja Koleksioni Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Disertacione Disertacione BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
Disertacione të Huaja Oh.5.c.13 Shfleto2 raftin 000553999 sallë

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk