Përshkrimi
MARC
Influence of oxygen during the fermentation of wort and beer = Ndikimi i oksigjenit gjatë procresit të fermentimit të mushtit dhe në birrën e gatshme / (Nr. i rekordit 403066)
000 | _@ 01115naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900200295730 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210327071229.0 | ||
008 | _@ 160119s2011 aa |||||||||| |||| | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900200295730 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00200295730 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
084 ## | _2 bkshbibcat | _a XII | _a 2 |
100 1# | _9 72159 | _a Shala, N. | |
245 10 | _a Influence of oxygen during the fermentation of wort and beer = Ndikimi i oksigjenit gjatë procresit të fermentimit të mushtit dhe në birrën e gatshme / | _c N. Shala ; E. Karakashi. | |
500 ## | _a XIII,7 | ||
555 ## | _a XII; 2 Kimia. Kristalografia | ||
650 04 | _9 126832 | _a Kimia | |
650 04 | _9 124781 | _a Industria ushqimore | |
650 04 | _9 131854 | _a Birra | |
700 1# | _9 72158 | _a Karakashi, E. | |
773 0# | _g Nr. 2, 2011, f.311 - 315. | _t Aktet : revistë shkencore e Institutit Alb-Shkenca = journal of Institute~Alb-Shkenca | _w 201900400001712 |
596 ## | |||
-- | Aktet : revistë shkencore e Institutit Alb-Shkenca | ||
-- | nga adlib |