Influence of oxygen during the fermentation of wort and beer = Ndikimi i oksigjenit gjatë procresit të fermentimit të mushtit dhe në birrën e gatshme / (Nr. i rekordit 403066)

000 _@ 01115naa a2200289 i 4500
001 _@ 201900200295730
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327071229.0
008 _@ 160119s2011 aa |||||||||| ||||
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900200295730
035 ## _a (AL-TiNLA)00200295730
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
084 ## _2 bkshbibcat _a XII _a 2
100 1# _9 72159 _a Shala, N.
245 10 _a Influence of oxygen during the fermentation of wort and beer = Ndikimi i oksigjenit gjatë procresit të fermentimit të mushtit dhe në birrën e gatshme / _c N. Shala ; E. Karakashi.
500 ## _a XIII,7
555 ## _a XII; 2 Kimia. Kristalografia
650 04 _9 126832 _a Kimia
650 04 _9 124781 _a Industria ushqimore
650 04 _9 131854 _a Birra
700 1# _9 72158 _a Karakashi, E.
773 0# _g Nr. 2, 2011, f.311 - 315. _t Aktet : revistë shkencore e Institutit Alb-Shkenca = journal of Institute~Alb-Shkenca _w 201900400001712
596 ##
-- Aktet : revistë shkencore e Institutit Alb-Shkenca
-- nga adlib
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk