Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : (Nr. i rekordit 449303)

000 _@ 01184nam a2200301 i 4500
001 _@ 201900700003300
003 _@ AL-TiNLA
005 _@ 20210327080555.0
006 _@ aa|||||m||||||| ||
008 _@ 110922s2011 aa a|||||m||||||| ||alb
016 7# _2 AL-TiNLA _a 201900700003300
035 ## _a (AL-TiNLA)00700003300
040 ## _a AL-TiNLA _b alb _c AL-TiNLA
080 ## _a 663.4 (043.3)
100 1# _9 64235 _a Devolli, Ariola
245 10 _a Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : _b disert. për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / _c Ariola Devolli ; udhëheq. shkenc. Lauresha Shabani (Bezhani).
264 #1 _a Tiranë, _b [s.n.], _c 2011.
300 ## _a 283 fl. : _b me il. ; _c 30 cm.
500 ## _a Në krye të fl. së tit. : Universiteti i Tiranës. -Bibliogr. f. 213-224
650 04 _9 124781 _a Industria ushqimore _v Disertacione
650 04 _9 129822 _a Pije alkoolike _v Disertacione
650 04 _9 124747 _a Teknologjia _v Disertacione
655 #4 _a Disertacione
700 1# _9 59783 _a Shabani (Bezhani), Lauresha _e udhëheq. shkenc.
Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk