Përshkrimi
MARC
Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : (Nr. i rekordit 449303)
000 | _@ 01184nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | _@ 201900700003300 | ||
003 | _@ AL-TiNLA | ||
005 | _@ 20210327080555.0 | ||
006 | _@ aa|||||m||||||| || | ||
008 | _@ 110922s2011 aa a|||||m||||||| ||alb | ||
016 7# | _2 AL-TiNLA | _a 201900700003300 | |
035 ## | _a (AL-TiNLA)00700003300 | ||
040 ## | _a AL-TiNLA | _b alb | _c AL-TiNLA |
080 ## | _a 663.4 (043.3) | ||
100 1# | _9 64235 | _a Devolli, Ariola | |
245 10 | _a Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : | _b disert. për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / | _c Ariola Devolli ; udhëheq. shkenc. Lauresha Shabani (Bezhani). |
264 #1 | _a Tiranë, | _b [s.n.], | _c 2011. |
300 ## | _a 283 fl. : | _b me il. ; | _c 30 cm. |
500 ## | _a Në krye të fl. së tit. : Universiteti i Tiranës. -Bibliogr. f. 213-224 | ||
650 04 | _9 124781 | _a Industria ushqimore | _v Disertacione |
650 04 | _9 129822 | _a Pije alkoolike | _v Disertacione |
650 04 | _9 124747 | _a Teknologjia | _v Disertacione |
655 #4 | _a Disertacione | ||
700 1# | _9 59783 | _a Shabani (Bezhani), Lauresha | _e udhëheq. shkenc. |