Përshkrimi MARC

Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : disert. për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / Ariola Devolli ; udhëheq. shkenc. Lauresha Shabani (Bezhani).

Autorët: Devolli, Ariola.
Shabani (Bezhani), Lauresha (udhëheq. shkenc.).
Tipi i materialit:  materialTypeLabelDisertacioneBotuar: Tiranë, [s.n.], 2011Të dhëna fizike: 283 fl. : me il. ; 30 cm.Shënime: Në krye të fl. së tit. : Universiteti i Tiranës. -Bibliogr. f. 213-224.Fjalët kyçe:Industria ushqimore --Disertacione
Pije alkoolike --Disertacione
Teknologjia --Disertacione
Disertacione
Klasifikimi dhjetor universal: 663.4 (043.3)
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Disertacione Disertacione BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
os.18.g.19 Shfleto2 raftin Os.000005379 sallë

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk