Përshkrimi
MARC
Monitorimi i parametrave fiziko-kimikë dhe mikrobiologjikë të procesit të fermentimit të birrës : disert. për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / Ariola Devolli ; udhëheq. shkenc. Lauresha Shabani (Bezhani).
Autorët: Devolli, Ariola
.
Shabani (Bezhani), Lauresha (udhëheq. shkenc.)
.
Tipi i materialit: 

Pije alkoolike --Disertacione

Teknologjia --Disertacione

DisertacioneKlasifikimi dhjetor universal: 663.4 (043.3)
Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
---|---|---|---|---|
![]() |
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
os.18.g.19 | Os.000005379 | sallë |