Përshkrimi
MARC
Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra.
Tipi i materialit:
LibraBotuar: Tiranë : Ministria e Bujqësisë, 1972Të dhëna fizike: 11 f. : me il.Fjalët kyçe:Mikrobiologjia industrialeMajaja (Tharmi)
Ushqimi për bagëtinë
Fermentimi
| Tipi i materialit | Vendndodhja | Numri i vendit | Numri i inventarit | Lloji i huazimit |
|---|---|---|---|---|
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.95.u.90 | 000093951 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.95.u.91 | 000093952 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.95.u.92 | 000093953 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
s.95.u.93 () | 000093954 | E lirë për huazim |
Libra
|
BKSH
Biblioteka Kombëtare e ShqipërisëNdërtesa e re: Sheshi "Skënderbe", TiranëNdërtesa e vjetër: Rr. "George W. Bush", Tiranëhttp://bksh.al |
ar.12.g.75 | Ar.000020833 | sallë |
Libra