Përshkrimi MARC

Metodë e re për pregatitjen e majasë Xhung Çu dhe fermentimin e ushqimeve të ashpra.

Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : Ministria e Bujqësisë, 1972Të dhëna fizike: 11 f. : me il.Fjalët kyçe:Mikrobiologjia industriale
Majaja (Tharmi)
Ushqimi për bagëtinë
Fermentimi
Klasifikimi dhjetor universal: 636 .085 :663.15
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.95.u.90 Shfleto2 raftin 000093951 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.95.u.91 Shfleto2 raftin 000093952 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.95.u.92 Shfleto2 raftin 000093953 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.95.u.93 () 000093954 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.12.g.75 Shfleto2 raftin Ar.000020833 sallë

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk