Përshkrimi MARC

Stabilizimi i karakteristikave fiziko-kimike dhe organoleptike të frutave dhe të perimeve me anë të proceseve të konservimit : disert. për shkallën e parë të të kualifikimit shkencor pasuniversitar për kërkimin e gradës shkenc. "Kandidat i Shkencave Kimike" / Lazër Bojaxhiu.

Autorët: Bojaxhiu, Lazër.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelDisertacioneBotuar: Tiranë : Pa em., 1984Të dhëna fizike: 137 f. : me il.Shënime: Në krye të fl. tit.: Ministria e Industrisë së Lehtë dhe Ushqimore. - Bibliogr.Fjalët kyçe:Kimia teknologjike --Disertacione
Konservimi dhe ruajtja --Disertacione
Perime --Disertacione
Fruta --Disertacione
Disertacione
Klasifikimi dhjetor universal: 664.84/.85 (043.3)

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk