Përshkrimi MARC

Mikrobiologjia e ushqimeve të fermentuara / Lauresha Shabani (Bezhani).

Autorët: Shabani (Bezhani), Lauresha.
Tipi i materialit:  materialTypeLabelLibraBotuar: Tiranë : Emal, 2010Botimi: Ribot.Të dhëna fizike: 253 f. : me il. ; 24 cm.Shënime: Pa ç., pa tir.ISBN: 9789995647407.Fjalët kyçe:Kimia e ushqimit
Mikrobiologjia industriale
Tekste për shkollat e larta
Klasifikimi dhjetor universal: 663.1 (075.8)
Tipi i materialit Vendndodhja Numri i vendit Numri i inventarit Lloji i huazimit
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
ar.125.b.48 () Ar.000077082 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.326.b.34 Shfleto2 raftin S.000306799 sallë
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.326.b.35 Shfleto2 raftin S.000306800 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.326.b.36 Shfleto2 raftin S.000306801 E lirë për huazim
Libra Libra BKSH

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Ndërtesa e re:  Sheshi "Skënderbe",  Tiranë
Ndërtesa e vjetër:  Rr. "George W. Bush",  Tiranë
http://bksh.al
s.326.b.37 Shfleto2 raftin S.000306802 E lirë për huazim

Nuk ka komente për këtë regjistrim.

Ky sistem elektronik mirëmbahet nga operatori ekonomik: U.R.T shpk